Jelszó visszaállítása

Keresési eredményei
2023.04.21.

Zemplén kalandpark – számos tevékenységet és látnivaló

Zemplén: Izgalmas kirándulás – szinte egy lépésre

Zemplén kalandpark
Zemplén kalandpark

A Zemplén Kalandparkban

A Zemplén Kalandpark számos tevékenységet és látnivalót kínál a látogatók számára. Az átcsúszó kötélpálya és a sziklamászástól kezdve a bobozásig minden látogató megtalálhatja a számára legmegfelelőbb élményelemet. A parkban büfék, turistaszálló és Ökoturisztikai központ is helyet kapott. Ahol megismerkedhetnek a Zemplén élővilágával állandó kiállítás keretein belül.

Biztonság és védelem A Zemplén Kalandparkban a biztonság a legfontosabb, és minden szükséges óvintézkedést megtesznek annak érdekében, hogy a látogatók biztonságban és élvezetesen tölthessék el az idejüket. A parkot a nap 24 órájában biztonsági személyzet felügyeli, és minden tevékenységet tapasztalt oktatók felügyelnek. A park biztonsági felszerelést is biztosít, mint például sisakot, hámot és mentőmellényt a bizonyos tevékenységekben részt vevő látogatók számára.

Jegyvásárlás az alábbi időpontokig:
Bob pálya
: 18:30
Magas-hegyi Libegő
: 18:00
Szár-hegyi Libegő
: 17:30
Ha lazábbra vennéd a kalandszerzést, próbáld ki ülőszékes libegőnket, mely 1332 méteres pályahosszával nálunk a leghosszabb. Ha pedig elértél a felső állomásra, látogasd meg a többszintes kilátónkat, ahol eléd tárul Zemplén fővárosa, Sátoraljaújhely és a környező vidék.
Kalandtúra park
: 17:30
Átcsúszó- kabinos kötélpálya
: 17:30
Csúszókötélpályák kabinokkal A kabinos csúszókötélpályák a kötélpályák olyan típusai, amelyeket arra használnak, hogy utasokat szállítsanak fel és le hegyeken és más meredek lejtőkön. Ez a lifttípus egy sor kabinból áll, amelyek egy pályán futó kábelhez vannak rögzítve. A kabinok a pálya mentén mozognak, így az utasok kényelmesen és biztonságosan utazhatnak fel és le a hegyen. A kabinos csúszókötélpályák hatékony és költséghatékony módját jelentik a hegyekbe történő fel- és lejutásnak.

Kategória: Látványosságok
Megosztás